De Sleutel tot Balans

Shiatsu Massage Geldrop


Algemene informatie


Aansluiting beroepsvereniging,  RBCZ en TCZ
In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klacht- en tuchtregeling van Shiatsu Vereniging Nederland en het RBCZ. Een bij het RBCZ aangesloten therapeut valt ook onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.Wkggz en Meldcode
Ik handel volgens de richtlijnen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkggz) en de Meldcode huiselijk geweld en (kinder)mishandeling.


Kamer van Koophandel
De Sleutel tot Balans staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62184873.


Praktijkruimte
Met ingang van 27 januari 2020 is mijn praktijkruimte gevestigd in 't Geldrops Kwartier, Rederijkerstraat 6 in Geldrop. De ruimte bevindt zich op de begane grond, waardoor deze ook gemakkelijk bereikbaar is voor mensen die slecht ter been zijn. 


Bereikbaarheid
't Geldrops Kwartier is goed bereikbaar per auto en fiets. Bij het pand is voldoende parkeergelegenheid (voor zowel auto's als fietsen). Verder is het 6 minuten lopen vanaf Station Geldrop en ook 6 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte Sint Anna Ziekenhuis. (Kijk voor de exacte ligging op de kaart onder het kopje 'contact'.)


Wat verwacht ik van u?
Tijdens de massage dient u gemakkelijke kleding te dragen (bijvoorbeeld een trainingsbroek of legging), een t-shirt en (graag schone!) sokken. Tevens het verzoek om kettingen, armbanden en horloges tijdens de behandeling af te doen.


Annulering
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Als de afspraak korter dan 24 uur van tevoren of in het geheel niet wordt afgezegd, is De Sleutel tot Balans gerechtigd de tijd voor de afgesproken behandeling bij de cliënt in rekening te brengen.


Klachten of op- en aanmerkingen


Als iemand niet tevreden is over de behandeling of een andere op- of aanmerking heeft, stel ik het op prijs als dit met mij wordt besproken, dan kunnen we samen bekijken wat we hieraan kunnen gaan doen. 

Komen we er samen niet uit? Als therapeut ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). De volledige klachtenprocedure kunt u teruglezen op: https://www.shiatsuvereniging.nl/informatie-over-shiatsu-vereniging-nederland/klachtenprocedure


Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden
Op 11 mei 2018 zijn de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden bijgewerkt conform de bepalingen uit de AGV Privacy Wetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht is. Voortvloeiende uit de AVG dient er een behandelovereenkomst met iedere cliënt te worden afgesloten. Tevens behoort er een formulier te worden ondertekend bij behandeling van minderjarigen tot 16 jaar. Deze documenten kunt u via onderstaande links bekijken. Laatste update: 18 maart 2020