De Sleutel tot Balans

Shiatsu Massage Geldrop


Recensies


* Tijdens mijn zwangerschap had ik pijn in mijn bekken en rug. De behandelingen van Leonie hebben mij enorm geholpen.

(Katja, review op Google oktober 2023)


* De behandelingen van Leonie zijn super fijn. Ze neemt de tijd en geeft je de aandacht die je nodig hebt. Ze geeft duidelijke adviezen en denkt mee naar oplossingen. De behandelingen helpen mij goed bij mijn slaap/pijnklachten. Al jaren kom ik met regelmaat bij haar voor een shiatsu massage en Japanse acupunctuur. Helaas door COVID-19 kon ik langere tijd niet regelmatig bij Leonie komen. Dit was dan ook overduidelijk te merken. Hierdoor kwamen er verschillende klachten weer terug zoals minder goed slapen, pijn op verschillende plekken in mijn lichaam. Mijn lichaam raakte uit balans. Zodra het weer kon was ik een van de eersten met een afspraak. Wauw en wat was dat weer een verschil!! Daarna weer goed kunnen slapen en na een paar behandelingen ben ik weer terug in balans. Daarom kan ik Leonie ook alleen maar aanraden. Mocht je slaap/lichamelijke klachten hebben dan zou ik je zeker adviseren om een afspraak bij Leonie te maken. Ik zou zeggen probeer het eens een aantal keren uit en ik hoop dat je dan net zoals mij terug in balans komt.
(Sonja, Whatsapp 24-4-2021)


* Wat een fantastisch resultaat. Ik heb een afwijking in mijn rug en door verkeerde belasting had ik pijn. Na een behandeling van Leonie met massage en naaldjes is mijn pijn flink gezakt. Ik kreeg weer energie, inspiratie en concentratie. Wauw! Dit resultaat had ik niet verwacht. Dit was een cadeautje. Ik kan Leonie van harte aanbevelen, niet alleen door het resultaat maar ook door haar warme persoonlijkheid en de wijze waarop ze met respect handelt. Twijfel niet langer maar maak direct je afspraak!
(Jolanda, review op Google 13-4-2021)


* Ik ben met mijn 14 jarige dochter na velen jaren kinderarts huisarts gynaecoloog bij leonie terecht gekomen. Zij is sinds haar 10 de al heel erg ongesteld zo erg dat zij de eerste 2 dagen niet naar school kon. Ook kon zij vaak niet mee gymmen. Omdat zij zo veel bloed verloor en niet een paar dagen maar 10 dagen. Na 9 behandelingen kan Mij dochter gewoon naar school mee gymmen en is zij maar 4 dagen ongesteld en ze is niet meer depressief wat zijn wij blij dat leonie dit voor elkaar heeft gekregen super geweldig ik kan namens mijn dochter mededelen dit is voor veel jonge meisjes elke maand veel ellende dit hoeft niet ga naar haar toe en kom van je klachten af het is nu om te hebben dank je wel dat je dit voor onze dochter gedaan hebt. Mvg D.
(Dorette, review op Google 15-8-2019)


* Ik ben bij de Sleutel tot Balans gekomen omdat het goede reviews heeft en omdat ik iemand zocht die mij kon helpen met mijn probleem. Ik ben goed geholpen met goede ontspanningsmassages en ontbijttips. Het heeft mij goed gedaan. Je wordt hier goed ontvangen. Ik kan mensen aanraden om hierheen te gaan.
(Jeanette, Whatsapp 6-4-2019)


* Super bedankt voor de behandeling en de voedingstips. Het effect is gigantisch, ik slaap weer goed en sta uitgerust op. Anders ontbijten is heerlijk en zorgt ervoor dat ik inderdaad de ochtend gemakkelijk doorkom. Een warme lunch zorgt er ook voor dat ik de hele middag energie heb en niet met een ongelofelijke honger thuis kom. Ik word niet meer moe, slap of uitgeput. Ik kan weer de hele dag actief bezig zijn, heerlijk is dat. Wat heb ik dat gemist. Voel me nu weer zoals ik me voor de menopauze voelde, misschien nog wel beter, gewoon lekker ontspannen en actief. Zelfs mijn hoofd is er een stuk rustiger door geworden. Het opgeblazen gevoel in mijn buik is ook verdwenen. Bizar hoe een ander eetpatroon en één behandeling mijn lijf veranderen. Ik kijk uit naar de volgende behandeling.
(Marja, mail 9-9-2017)


* Wat heb ik van de massage genoten en ik stond versteld hoe mijn lichaam daar op heeft gereageerd. Ik kom zeker nog een keer langs.
(Ina, mail 19-3-2017)


* Leonie is zeer kundig, lief en hartelijk. Voor totale ontspanning en het opheffen van blokkaders zit je bij haar zeer goed! 
(Suzan, Facebook 4-11-2016)


* Ik voelde me herboren na een massage, heerlijk ontspannen.....maar het helpt ook bij bepaalde klachten.....echt een aanrader..... 
(Sandra, Facebook 20-9-2016)


* Ik heb zeker nog dingen gevoeld na de behandeling, dagen later nog. Een soort van CRTL ALT DEL (reset) gevoel. De spanning die ik voelde in bovenrug en schouder was vrijwel direct weg en is niet meer teruggekomen. Het voelt goed om zo goed voor mijzelf te zorgen en kijk uit naar onze volgende afspraak. 
(Pepijn, mail 20-9-2016)