De Sleutel tot Balans

Shiatsu Massage Geldrop

Even voorstellen


Mijn naam is Leonie Reijne-Huijbregts. Na jarenlang een 'gewone' baan te hebben gehad, ben ik in januari 2015 gestart met De Sleutel tot Balans. Ik ben Shiatsu Therapeut geworden, omdat het mijn passie is om mensen te helpen. Wat is er nou mooier dan mensen van hun klachten af te helpen of na afloop van een massage te horen, dat iemand weer lekker in z'n vel zit.


In juni 2014 heb ik mijn diploma behaald van de 1-jarige opleiding tot Shiatsu Masseur aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. Aansluitend heb ik eveneens bij Qing-Bai de 2-jarige opleiding tot Shiatsu Therapeut gedaan (diploma in juni 2016). In juni 2018 heb ik de opleiding Westerse Medische Basiskennis bij Total Health afgerond waarna ik me heb kunnen aansluiten bij een beroepsvereniging.

Vervolgens heb ik in maart 2017 de cursus Oor-reflexologie bij Verera afgerond en in december 2020 de opleiding Japanse Behandeltechnieken bij Qing-Bai.


Ik vind het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarom blijf ik investeren in kennis en ervaring. Om mijn licentie te behouden volg ik jaarlijks een aantal bij- en nascholingen (zowel vakinhoudelijk als op het gebied van Westerse Medische Basiskennis) die geaccrediteerd worden door Shiatsu Vereniging Nederland.