De Sleutel tot Balans

Shiatsu Massage Geldrop


Doel van Shiatsu

Door middel van Shiatsu Massage wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Heel veel dingen doet een lichaam automatisch (denk aan ademhalen, genezen van wondjes en dergelijke) maar soms is het lichaam 'vergeten' hoe het bepaalde zaken moet doen, waardoor er disbalans in een lichaam ontstaat. Met behulp van Shiatsu Massage gaat het lichaam zélf weer de juiste balans vinden, zonder dat er medicijnen aan te pas komen!


Shiatsu Therapie 

Bij Shiatsu Therapie stel ik op basis van de klacht(en) een diagnose en maak ik een behandelplan. Vaak zijn enkele behandelingen voldoende om de klachten onder controle te krijgen.


Shiatsu Ontspanningsmassage

Bij Shiatsu Ontspanningsmassage krijgen alle gebieden van het lichaam een 'reset'. Na afloop van de massage zult u zich heerlijk ontspannen voelen.

Shiatsu voor kinderen
Shiatsu Massage is ook heel geschikt voor kinderen. Denk hierbij aan klachten zoals:
- faalangst
- druk in het hoofd, mentale rusteloosheid
- slaapproblemen
- spanning/stress
- vermoeidheid
- (voedsel)allergieën
- enzovoorts. 


Tevens kan Shiatsu worden toegepast bij menstruatieproblemen (buikpijn, hoofdpijn/migraine en overmatig bloedverlies) waar veel meisjes maandelijks mee geconfronteerd worden. 


Shiatsu Therapie kan ervoor zorgen dat de klachten verminderen, waardoor kinderen beter in hun vel komen te zitten en er minder schoolverzuim zal zijn.  


De behandeling van kinderen is zacht en afgestemd op het kind. Het lichaam van kinderen reageert sneller op Shiatsu dan bij volwassenen het geval is, omdat kinderen over het algemeen nog niet zoveel blokkades hebben.


Behandelingen van kinderen t/m 12 jaar vinden plaats in aanwezigheid van een ouder.