De Sleutel tot Balans
Shiatsu Massage Geldrop

Recensies
* Ik ben bij de Sleutel tot Balans gekomen omdat het goede reviews heeft en omdat ik iemand zocht die mij kon helpen met mijn probleem. Ik ben goed geholpen met goede ontspanningsmassages en ontbijttips. Het heeft mij goed gedaan. Je wordt hier goed ontvangen. Ik kan mensen aanraden om hierheen te gaan.
(Jeanette, Whatsapp 6-4-2019)

* Super bedankt voor de behandeling en de voedingstips. Het effect is gigantisch, ik slaap weer goed en sta uitgerust op. Anders ontbijten is heerlijk en zorgt ervoor dat ik inderdaad de ochtend gemakkelijk doorkom. Een warme lunch zorgt er ook voor dat ik de hele middag energie heb en niet met een ongelofelijke honger thuis kom. Ik word niet meer moe, slap of uitgeput. Ik kan weer de hele dag actief bezig zijn, heerlijk is dat. Wat heb ik dat gemist. Voel me nu weer zoals ik me voor de menopauze voelde, misschien nog wel beter, gewoon lekker ontspannen en actief. Zelfs mijn hoofd is er een stuk rustiger door geworden. Het opgeblazen gevoel in mijn buik is ook verdwenen. Bizar hoe een ander eetpatroon en één behandeling mijn lijf veranderen. Ik kijk uit naar de volgende behandeling.
(Marja, mail 9-9-2017)

* Wat heb ik van de massage genoten en ik stond versteld hoe mijn lichaam daar op heeft gereageerd. Ik kom zeker nog een keer langs.
(Ina, mail 19-3-2017)

* Leonie is zeer kundig, lief en hartelijk. Voor totale ontspanning en het opheffen van blokkaders zit je bij haar zeer goed! 
(Suzan, Facebook 4-11-2016)

* Ik voelde me herboren na een massage, heerlijk ontspannen.....maar het helpt ook bij bepaalde klachten.....echt een aanrader..... 
(Sandra, Facebook 20-9-2016)

* Ik heb zeker nog dingen gevoeld na de behandeling, dagen later nog. Een soort van CRTL ALT DEL (reset) gevoel. De spanning die ik voelde in bovenrug en schouder was vrijwel direct weg en is niet meer teruggekomen. Het voelt goed om zo goed voor mijzelf te zorgen en kijk uit naar onze volgende afspraak. 
(Pepijn, mail 20-9-2016)