De Sleutel tot Balans
Shiatsu Massage Geldrop

Doel van Shiatsu
Door middel van Shiatsu Massage wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Heel veel dingen kan een lichaam zelf (denk aan ademhalen, genezen van wondjes en dergelijke) maar soms is een lichaam 'vergeten' hoe het bepaalde zaken moet doen, waardoor er disbalans in een lichaam ontstaat. 

Shiatsu Therapie 
Bij Shiatsu Therapie wordt op basis van de klacht(en) een diagnose gesteld en gericht een behandelplan opgesteld. Vaak zijn enkele behandelingen nodig om de klachten onder controle te krijgen.

Shiatsu Ontspanningsmassage
Bij de Shiatsu Ontspanningsmassage krijgen alle gebieden van het lichaam een 'reset', met als doel de diverse processen in het lichaam weer op gang te krijgen. Na afloop van de massage zult u zich heerlijk ontspannen voelen.

Shiatsu voor kinderen
Naast volwassenen is Shiatsu Massage ook geschikt voor kinderen. Denk dan bijvoorbeeld aan klachten zoals spanning/stress, faalangst, slaapproblemen, (voedsel)allergieën, vermoeidheid, enzovoorts. Maar denk ook aan menstruatieproblemen waar veel meisjes maandelijks mee geconfronteerd worden (last van hoofdpijn/migraine, heel erge buikpijn, overmatig bloedverlies). 

Shiatsu Therapie kan ervoor zorgen dat de klachten verminderen, waardoor kinderen beter in hun vel komen te zitten en er minder schoolverzuim zal plaatsvinden.  

De behandeling van kinderen is zacht en afgestemd op het kind. De energie van kinderen reageert sneller op Shiatsu dan bij volwassenen het geval is, omdat kinderen over het algemeen nog niet zoveel blokkades bij zichzelf hebben opgebouwd.


Behandelingen van kinderen t/m 12 jaar vinden plaats in aanwezigheid van een ouder.