De Sleutel tot Balans
Shiatsu Massage Geldrop

Algemene informatie

Aansluiting beroepsvereniging/AGB-codes

De Sleutel tot Balans is aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland (registratienummer 2018054).
AGB-code praktijk: 90065012
AGB-code zorgverlener: 90105747

Aansluiting bij koepel RBCZ 

Registratienummer RBCZ: 180722RKamer van Koophandel
De Sleutel tot Balans staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62184873.

Praktijkruimte
De praktijkruimte bevindt zich op de 2e verdieping van mijn huis op de Baronessestraat 2 in Geldrop. Deze ruimte is uitsluitend per trap bereikbaar. Voor mensen die slecht ter been zijn, is het altijd mogelijk om de behandeling op de begane grond te laten plaatsvinden.

Met ingang van februari 2020 is mijn praktijkruimte gevestigd in 't Geldrops Kwartier. De ruimte bevindt zich op de begane grond, waardoor deze ook gemakkelijk bereikbaar is voor mensen die slecht ter been zijn. Bij het pand is voldoende parkeergelegenheid (voor zowel auto als fiets).

Wat verwacht ik van u?
Tijdens de massage dient u gemakkelijke kleding te dragen (bijvoorbeeld een trainingsbroek of legging), een t-shirt en (graag schone!) sokken. Tevens het verzoek om kettingen, armbanden en horloges tijdens de behandeling af te doen.

Annulering
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Als de afspraak korter dan 24 uur van tevoren of in het geheel niet wordt afgezegd, is De Sleutel tot Balans gerechtigd de tijd voor de afgesproken behandeling bij de cliënt in rekening te brengen.

Klachten of op- en aanmerkingen

Als iemand niet tevreden is over de behandeling of een andere op- of aanmerking heeft, stel ik het op prijs als dit met mij wordt besproken, dan kunnen we samen bekijken wat we hieraan kunnen gaan doen. 

Komen we er samen niet uit? Als therapeut ben ik aangesloten bij de GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). 
De volledige klachtenprocedure kunt u teruglezen op: https://gatgeschillen.nl 
https://www.shiatsuvereniging.nl/informatie/klachtenprocedure

Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden
Op 11 mei 2018 zijn de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden bijgewerkt conform de bepalingen uit de AGV Privacy Wetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht is. Deze documenten zijn op aanvraag beschikbaar.